Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το TERA έρχεται για PS4 και Xbox One

*
H En Masse Entertainment ανακοίνωσε πως το free to play MMORPG TERA αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017 για PlayStation 4 και Xbox One. O τίτλος κυκλοφορεί ήδη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από το Μάιο του 2012 για τις δυτικές χώρες, ενώ από το Φεβρουάριο του 2013 (λόγω αλλαγής του επιχειρηματικού μοντέλου της εταιρείας) διατίθεται δωρεάν. Το TERA μετράει πάνω από 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ έχει γίνει γνωστό για το γρήγορο ρυθμό στο σύστημα των μαχών του. Με την έκδοση του PC να υποστηρίζει τη χρήση χειριστηρίου εδώ και καιρό, το συγκεκριμένο βήμα της εταιρείας δεν φαντάζει και τόσο παράλογο.



Όσοι ενδιαφέρονται για τον τίτλο μπορούν να εγγραφούν -εδώ- για να πάρουνε μέρος στην beta, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης του παιχνιδιού για τις κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*